Ανακοινώθηκαν τα μέλη της επιτροπής του βραβείου Tällberg-SNF-Eliasson Global Leadership Prize 2024

22 Ιουλ, 2024
Ποιοι θα ήταν πιο κατάλληλοι στον εντοπισμό ηγετικών προσωπικοτήτων με καινοτόμα σκέψη, σθένος και διορατικότητα, από ανθρώπους που επιδεικνύουν αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά;

Το Tällberg Foundation ανακοίνωσε τα μέλη της διεθνούς κριτικής επιτροπής που θα επιλέξουν τους νικητές του βραβείου Tällberg-SNF-Eliasson Global Leadership Prize 2024 και τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Tällberg Leaders Mentoring Leaders (TLML). Στην επιτροπή συμμετέχουν ένας γιατρός που εξειδικεύεται στην παρηγορητική φροντίδα, μία νομικός με εξειδίκευση στο ευρωπαϊκό δίκαιο, μία μοριακή βιολόγος, ένας χορευτής, καθώς και ο Πρέσβης και πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Βασίλης Κασκαρέλης, ο οποίος υπηρετεί ως Σύμβουλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Οι υποψηφιότητες για το Tällberg-SNF-Eliasson Global Leadership Prize, οι οποίες κατατέθηκαν νωρίτερα φέτος για το βραβείο του 2024, υποβάλλονται διαδικτυακά από οποιονδήποτε, και οι νικητές/νικήτριες λαμβάνουν χρηματικό έπαθλο αξίας $50.000 ο καθένας/καθεμία. Οποιοσδήποτε μπορεί να υποβάλει αίτηση για το TLML, ενώ οι 20 φιναλίστ του προγράμματος θα συμμετάσχουν σε ένα πρόγραμμα συμβουλευτικής καθοδήγησης διάρκειας ενός έτους σε συνεργασία με ένα διεθνές δίκτυο καταξιωμένων ηγετικών προσωπικοτήτων. Το πρόγραμμα ξεκινάει επίσημα με ένα συνέδριο τον Ιανουάριο του 2025.

Το ΙΣΝ υποστηρίζει το Tällberg Foundation στην προσπάθειά του να αναδείξει και να υποστηρίξει το έργο εξαιρετικών ηγετικών προσωπικοτήτων, μεταξύ άλλων, μέσα από αυτές τις δύο πρωτοβουλίες.