Ανακοινώθηκαν οι νικητές της κατηγορίας Emerging Leaders των βραβείων Tällberg-SNF-Eliasson Global Leadership για το 2022

16 Νοε, 2022
Με έδρα τη Βενεζουέλα, τη Ζιμπάμπουε και την Ελλάδα προσπαθούν να ενισχύσουν την πρόσβαση των μεταναστών στο εκπαιδευτικό σύστημα και να υποστηρίξουν τη βιώσιμη καλλιέργεια μανιταριών και το ποδόσφαιρο χωρίς αποκλεισμούς.

Γνώρισε τους νικητές της κατηγορίας Εmerging Leaders των βραβείων Tällberg-SNF-Eliasson Global Leadership Prizes για το 2022. Τα βραβεία έχουν δημιουργηθεί με σκοπό να τιμήσουν το έργο ανθρώπων που θέτουν σε εφαρμογή πρωτότυπες και τολμηρές ιδέες, με προοπτική να βελτιώσουν τη ζωή των συνανθρώπων τους σε όλο τον κόσμο. Οι νέοι νικητές έρχονται να προστεθούν στους τρεις νικητές στην κατηγορίας των Established Leaders που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα. Τόσο τα βραβεία όσο και οι πρωτοβουλίες του Tällberg Foundation υποστηρίζονται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

«Παρά το γεγονός ότι αναφερόμαστε στους εν λόγω νικητές με τον όρο “ανερχόμενες ηγετικές προσωπικότητες”, τα επιτεύγματα και το όραμά τους μιλούν από μόνα τους», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΙΣΝ, Ανδρέας Δρακόπουλος. «Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες στις νέες προοπτικές, την ενέργεια και την αισιοδοξία που επιδεικνύουν σε κρίσιμης σημασίας ζητήματα κι ανυπομονούμε να δούμε τι θα πετύχουν για να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο, καθώς συνεχίζουν να εξελίσσουν τις ηγετικές τους ικανότητες».

Η διαδικασία είναι ανοιχτή σε όποιον επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή, ενώ οι φετινοί φιναλίστ επιλέχθηκαν ανάμεσα σε 2.400 συμμετοχές από 132 χώρες. Το βραβείο για την κατηγορία των Εmerging Leaders ανέρχεται στα $10.000. Επιπλέον, οι νικητές υποστηρίζονται με συμβουλευτική καθοδήγηση (mentoring) μέσω του παγκοσμίου δικτύου του Tällberg Foundation.